Nr 15 op de kandidatenlijst PVDA-GroenLinks Woudenberg

Rosanne ten Wolde

Rosanne ten Wolde

Over Rosanne ten Wolde

Ik ben 43 jaar en geboren in Woudenberg. Ik heb tot mijn 16e in Woudenberg gewoond. Daarna vertoefde ik op diverse plaatsen in de Randstand en ook in het buitenland. Sinds 2009 woon ik weer in Woudenberg.

Ik heb op allerlei plekken en functies binnen de gezondheidszorg gewerkt; van ziekenhuis, wijkverpleging tot verpleeghuis. Van zorg voor laag verstandelijk beperkten tot psychiatrie, jeugdgezondheidszorg, medische opvang voor asielzoekers, gezondheidszorg projecten in Afrika.

Momenteel werk ik als teamleider van een sociaal wijkteam in één van de Regiogemeenten Woudenberg. We bieden hulp en begeleiding aan huishoudens waar sprake is van meervoudige, complexe problematiek.

Daarnaast ben ik sinds 2009 vrijwilliger bij Amnesty Woudenberg. Mijn interesse is altijd uitgegaan naar de kwetsbare burgers in de samenleving en naar het vraagstuk “hoe je er samen een fijnere samenleving van kan maken”. Dat heeft me in Woudenberg ook bij de PvdA/GroenLinks gebracht. Een partij die oprecht interesse heeft in het welzijn van ALLE burgers van Woudenberg en ervoor wil zorgen dat iedereen mee kan/mag doen nu en in de toekomst. Zij streeft naar zorg op maat voor iedereen onder meer door te luisteren naar burgers, mantelzorgers en professionals. Dat vind ik, met alle hedendaagse veranderingen in de zorg, heel belangrijk.